Hirdetés
. Hirdetés

Szekrénybe bújt szerverszoba az APC-től

|

Diszkrét szerver és hálózati rack megoldás az APC NetShelter CX

Hirdetés

Esetünkben valójában nem a szörnyeteg, hanem a szörnyetegeket rejtő speciális szekrény megjelenéséről van szó, az APC by Schneider Electric bejelentette új NetShelter termékcsaládját. Az APC NetShelter CX irodai szekrények olyan helyproblémákkal küzdő vállalatok számára készültek, amelyek hálózati rendezőt vagy szerverszobát szeretnének kialakítani, vagy bővítenék a már meglévőt. A NetShelter rackszekrények beépített hűtési, zajszigetelési és áramelosztási funkciókkal vannak ellátva, így elhelyezhetőek az irodatérben is, nem igényelnek külön helyiséget. Csendesen és esztétikus formában gondoskodnak az eszközök hűtéséről és felügyeletéről, 18U, 24U és 38U méretű változatban elérhetők.

 

 

APC NetShelter
 

 

 

Az APC NetShelter CX irodai rackszekrény belépő igények esetén szükségtelenné teheti külön informatikai helyiségek kialakítását: az ügyfelek szinte bárhova elhelyezhetik a hálózati rendező vagy szerverszoba funkcióját ellátó CX rackszekrényt. Az APC NetShelter CX irodai szekrények nemcsak nagy kapacitású hűtéssel és kiváló zajszigeteléssel vannak felszerelve, de az összes lényeges funkciót tartalmazó kialakítás nagyobb megbízhatóságot is kínál.

 

A NetShelter CX termékcsalád típusai:

 

  • NetShelter CX AR4018 modell 18U-nyi helyet biztosít, zajszigetelése 18,5 dB, maximális javasolt hőterhelése 1,2 kW (4100 BTU/óra) és 15 beépített, túlfeszültség-védett aljzattal van felszerelve. A rackszekrény fogyasztása 19 watt.

  • NetShelter CX AR4024 modell 24U-nyi helyet biztosít, zajszigetelése 18,5 dB, maximális javasolt hőterhelése 2,4 kW (8200 BTU/óra) és 15 beépített, túlfeszültség-védelmi aljzattal van felszerelve. A rackszekrény fogyasztása 38 watt.

  • NetShelter CX AR4038 modell 38U-nyi helyet biztosít, zajszigetelése 18,5 dB, maximális javasolt hőterhelése 3,6 kW (12 300 BTU/óra) és 15 beépített, túlfeszültség-védelmi aljzattal van felszerelve. A rackszekrény fogyasztása 57 watt.

 

Az APC NetShelter CX irodai rackszekrények már megvásárolhatók Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.