Hirdetés
. Hirdetés

Netszolgáltatók fogtak össze a biztonság érdekében

|

Amerikában példaértékű összefogás történt annak érdekében, hogy az online károkozásokat hatékonyan lehessen megelőzni, elhárítani. Főleg a botnetek elleni küzdelem terén lehet eredményes ez a szövetség.

Hirdetés

Az internet biztonságának fontossága nem csak ügyfelek, vagy a vállalkozások számára lehet fontos - ezt kezdik végre a szolgáltatók is felismerni, ennek köszönhetően a tengeren túlon példaértékű akció veszi kezdetét. Az amerikai internetszolgáltatók nagy része - köztük a négy legjelentősebb szolgáltató: az AT&T, a Comcast, a Time Warner Cable és a Verizon Communications - úgy döntöttek, hogy az eddigieknél hatékonyabban, összehangoltabban lépnek fel napjaink online fenyegetettségeivel szemben.

Az összefogás részleteiről a Computerworld számol be cikkében, amelyet ide kattintva olvashatsz el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.