Hirdetés
. Hirdetés

Nincs többé Samsung microSD az OEM-ek számára

|

A dél-koreai vállalat úgy döntött, az OEM vásárlói felé megszünteti a microSD memóriakártyák forgalmazását.

Hirdetés

A Samsungtól elég régóta vásárolhatunk microSD típusú memóriakártyákat, tulajdonképpen azóta, mióta meghatározóvá vált a digitális fényképezőgépek piacán. Úgy tűnik, hogy a beépített memóriák egyre inkább vonzóbb és jövedelmezőbb megoldásnak bizonyulnak, ugyanis az effajta kártyák utáni nyereség egyre csak csökken. 

Mindezt fokozza, hogy az eMMC, az eMCP és az SSD iránt is egyre nagyobb igény mutatkozik, emiatt pedig a microSD már egyáltalán nincs előtérben a NAND Flash lapkák gyártóinál. A jelentések szerint emiatt döntött úgy a Samsung, hogy megszünteti a microSD memóriakártyák forgalmazását az Original  Equipment Manufacturer vásárlói felé.

Nem elképzelhetetlen, hogy lassan egyre inkább eltűnik majd a piacról a microSD kártya általánosságban is, ugyanis a Toshiba, az SK Hynix, a Micron és a SanDisk ugyancsak a beágyazott memóriákra kezd fókuszálni. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.