Hirdetés
. Hirdetés

Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0

|

A programcsomag a vezeték nélküli e-mailt, a fájl- és alkalmazásszinkronizálást ötvözi az integrált készülékkezelés biztonsági szolgáltatásaival.

Hirdetés

Az új kiadással a Nokia az üzleti környezet elvárásainak megfelelő, rugalmas megoldást kínál. A számos telepítési lehetőségnek - pl. a tűzfal mögötti, hosztolt vagy márkával még el nem látott megoldásoknak -, a gyakorlatilag az összes gyártó (Symbian, UIQ, Palm, Windows Mobile, Pocket PC, stb) támogatott készülékeinek és folyamatosan bővülő platformjainak köszönhetően a vállalatok és a szolgáltatók maguk dönthetik el, hogyan és kinek biztosítanak mobilitást. A kétszintű licencmodell és a Java-alapú J2ME, például a Nokia Series40 telefonok támogatásának ötvözésével csökken a széleskörű mobilitás előtti akadály.

E lehetőséget és a már eddig is átfogó programcsomagot összekapcsolva a Nokia olyan megoldást biztosít, amely a szervezet vagy a szolgáltató mobiligényeinek fejlődésével egyidejűleg képes bővülni, és amely a piac eddig mellőzött szegmensének igényeire válaszol. A szolgáltatók egyetlen platformból kiindulva egyre több hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást kínálhatnak, és egyre több készülékre terjeszthetik ki a programcsomag támogatását. A Nokia így lehetőséget biztosít a vállalatoknak és a szolgáltatóknak, hogy azok az ad hoc vagy az ideiglenes mobilmegoldások helyett teljes mobilstratégiát építsenek ki.

nokiae906.jpg

Az Intellisync mobilszoftver-platform és az Eseries készülékek kombinációja jelentősen növelheti a vállalatok esélyeit a magasabb szintű hatékonyság és a nagyobb versenyképesség elérésére.

A Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0 alapszervere belépő szintű vezeték nélküli e-mail szolgáltatást biztosít, melynek segítségével a levelezési megoldás az egész szervezetre költséghatékonyan kiterjeszthető. Az alapklienssel a felhasználók megírhatják, elolvashatják és törölhetik e-mailjeiket, valamint dolgozhatnak a helyi mappákkal. A kliens emellett erőteljes biztonsági megoldást is tartalmaz. A professzionális kliens az alapkliens összes funkciója mellett többek között elvégzi a személyes információkezelési (Personoal Information Management, PIM) megoldások szinkronizálását, biztosítja a mellékletek teljes körű kezelését, és támogatja a globális címlistákat.

A Nokia Intellisync Mobile Suite egyes szolgáltatóknál és hivatalos viszonteladóknál már megvásárolható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.