Hirdetés
. Hirdetés

Nokia Messaging a Pannonnál és a T-Mobile-nál

|

A Pannon, a T-Mobile és a Nokia bejelentette, hogy elindult Magyarországon a Nokia Messaging, az egyszerűen használható mobilos e-mail szolgáltatás.

Hirdetés

November elsejétől a Pannon és az előfizetéssel rendelkező T-Mobile ügyfelek elérhetik a Nokia Messaging push e-mail szolgáltatást, amely támogatja az összes vezető e-mail megoldást mint például az Ovi Mail, a Gmail, a Windows Live Hotmail és a Yahoo! Mail, valamint a jelentősebb helyi e-mail szolgáltatásokat mint a Citromail, az Indamail és a Freemail.

?Örömmel tesszük meg ezt a bejelentést a Pannonnal és a T-Mobile-lal. Igyekszünk a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tenni a mobil e-mailt; így aztán a tény, hogy két magyar szolgáltató kínálja a Nokia Messaginget, egy fontos mérföldkő. A Nokia Messaginggel megfelelhetünk az emberek igényének, hogy ingyenes e-mailjüket elérhessék, amikor és ahol csak akarják" - mondta Marcus Störkel, a Nokia Magyarországért felelős vezetője.

A Nokia Messaging egy egyszerűen beállítható és használható push e-mail szolgáltatás, melynek segítségével a felhasználó akár tíz személyes e-mail fiókot is beállíthat egyetlen készüléken. Segítségével az emberek kihasználhatják a valós idejű üzenetküldés előnyeit, és olvashatnak, küldhetnek, továbbíthatnak és megválaszolhatnak e-maileket, megtekinthetnek almappákat, letölthetnek és olvashatnak csatolmányokat, valamint csatolhatnak fájlokat e-mailjeikhez. A push e-mail technológia használatával az e-mailek gyorsan és automatikusan továbbításra kerülnek a mobiltelefonra, nem szükséges külön letölteni azokat. Számos felhasználó szeretné élvezni az egyes közösségekben használt különböző fiókok nyújtotta rugalmasságot.

A Nokia Messaging szolgáltatás 30 napig díjmentesen tesztelhető. A tesztidőszakot követően, regisztráció esetén havidíj ellenében érhető el, valamilyen mobilinternet csomag megléte esetén. A felhasználók a szolgáltatás aktiválását a szolgáltatójuk ügyfélszolgálatán kezdeményezhetik. A szolgáltatás a Nokia E52, E66, E72, E71 és N97 készülékekkel vehető igénybe.

További információk a Nokia Messagingről a http://email.nokia.com oldalon találhatók

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.