Hirdetés
. Hirdetés

Novell premier: új munkacsoport megoldás szerdán

|

Szerdán rendezik meg "A jövő irodája" címmel a Novell konferenciáját, ahol az új munkacsoport megoldáson kívül többek között a SUSE Linux Enterprise Desktop is bemutatkozik a hazai szakmai közönségnek.

Hirdetés

A cég új munkacsoport megoldásában, a Novell Open Workgroup Suite-ban minden olyan szolgáltatás elérhető, ami egy korszerű irodai infrastruktúra kialakításához szükséges és a legfontosabb szerver oldali szoftverektől kezdve a teljes értékű irodai munkaállomásig az összes lényeges alkalmazást tartalmazza.

A fejlett hálózati és irodai szoftverek integrálásával létrejött Novell Open Workgroup Suite megjelenését jelentette be a Novell Magyarország. A szerdai konferencián bemutatásra kerülő teljes körű integrált informatikai programcsomag átfogó megoldást nyújt egy korszerű irodai szoftverkörnyezet kialakításához a kis-, közepes- és nagyvállalatok számára egyaránt. A termék a legfontosabb szerver oldali szoftverektől kezdve az irodai munkaállomásig minden lényeges alkalmazást tartalmaz, többek között a NetWare és a Linux előnyeit ötvöző hálózati kiszolgálót, megbízható és biztonságos csoportmunka megoldást, hatékony rendszerfelügyeleti szolgáltatást, a legelterjedtebb irodai programcsomagok formátumait kezelő irodai alkalmazást és teljes értékű asztali operációs rendszert.

A Novell Open Workgroup Suite kedvező árkonstrukciójának köszönhetően a vállalatok a legmodernebb technológiák használata mellett, kompromisszumok megkötése nélkül racionalizálhatják informatikai költségeiket, és hatékonyabban tervezhetik hosszú távú informatikai stratégiájukat is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.