Hirdetés
. Hirdetés

Nyakunkon a Windows 7 bétája

|

A Microsoft új rendszerének előzetese január 13-án debütálhat.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy a Windows 7 első bétája legkésőbb jövő év január 13-án gyártásba kerülhet. Az MSDN Developer Conference (MDC) fejlesztői rendezvényt népszerűsítő oldal írása ugyanis erősen erre utal: "Minden látogató megkapja a Windows 7 beta DVD-jét. Ha viszont nem készülne el az eseményre, akkor postázni fogjuk" - olvasható az oldalon.

A december elejétől 2009. február végéig tartó rendezvénysorozaton belül igaz e hónap 11 és 16 napján is tartanak előadásokat, ám a szakértők mégis az utánuk következő január 13-i eseményeket tartják reális időpontnak a megjelenésre. Vagyis az MDC chicagói és minneapolisi konferenciára ellátogató fejlesztők már megkaparinthatják a Microsoft új operációs rendszerét. Tapasztalatunk alapján még mindkét eseményre lehet 99 dollár ellenében regisztrálni, ám ha a hírek igazak, nem sokáig.

 

windows71.jpg


Arról viszont nem szólnak a hírek, hogy a most gyártásba kerülő Windows 7 béta verzió milyen előrelépést hoz a pár hete bemutatott M3-as variánshoz képest, ami a tesztelők elmondása alapján már elég jól muzsikált, s viszonylag stabilnak is tűnt.  Olyannyira, hogy miután a konferencia résztvevőinek átadták a Windows 7 M3 verzióját, az rögtön meg is jelent a népszerű torrent-oldalakon. Így várhatóan a Windows 7 bétájára is hasonló sors vár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.