Hirdetés
. Hirdetés

Nyáron jön az előfizetéses Office

|

Az új üzleti modell elérte a Microsoft irodai programcsomagját is, így az júliustól előfizetéses konstrukcióban is elérhető lesz.

Hirdetés

A nyár közepén jelenik meg a Microsoft Office előfizetéses változata. A termékcsomag 70 dolláros éves díj ellenében tartalmazza majd a Microsoft Live One Care alkalmazást is. Az első darabokat a Circuit Citytől lehet megvásárolni, de a szerződés, melyet a Micosofttal kötöttek, nem exkluzív, tehát elméletileg bárki árulhatja majd a csomagot.

A szoftveróriás már jó ideje dolgozik a projekten, amit "Albany" kódnéven fejlesztettek, de csak most érezték megfelelőnek az időt, hogy a piacra lépjenek vele. A csomagot Microsoft Office Equipt néven kereshetik majd az érdeklődők. A szoftveróriás - saját bevallása szerint - elsősorban azon felhasználókat célozza meg új termékével, akik sokallják az Office csomagok árát, vagy úgy érzik, nem használják eleget az irodai programcsomagot ahhoz, hogy megérje kifizetniük az árát.

Éves díj, ingyenes új verziók - a cikk folytatása
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.