Hirdetés
. Hirdetés

Nyereményjáték a foci-EB-n

|

Az Epson különleges akcióval készül a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokságra. A jó tippek egy projektort érhetnek. (x)

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hét van hátra az esztendő egyik - férfiszemmel nézve - legfontosabb eseménye, a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokság kezdetéig. A legnagyobb élményt az jelenti ugyan, ha a stadionokban szurkolhatunk, azonban sok rajongónak nincs lehetősége kiutazni Ausztriába vagy Svájcba. Itthonról akkor igazán élvezetes a meccsek, ha a nézők nagy képernyőn figyelhetik a cseleket és a gólokat.

Erre az Epson kiváló megoldást kínál: a 159 900 forintba kerülő DM1-es projektorral egy normál nappaliban akár 2-3 méter átmérőjű képet is vetíthetünk. A világ vezető kivetítőgyártója különleges akcióval készült a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokságra: akik április 28. és június 18. között új Epson kivetítőt vásárolnak, lehetőséget kapnak arra, hogy visszanyerjék készülékük teljes bruttó vételárát.

Aki az Európa-bajnokság meccseit már saját Epson-kivetítőjén nézi, és regisztrál a www.epsonfocitipp.hu oldalon, az megtippelheti az EB meccseinek eredményét; a legsikeresebbek teljes egészében visszanyerik készülékük árát, de a második és harmadik helyezetteknek sem lesz okuk a panaszra, mivel ők a vételár felét, illetve negyedét kaphatják vissza. (Az indulók a vásárlást megelőzően is regisztrálhatnak az oldalon, és akár a meccsek eredményeit is megtippelhetik, a játék 18-án kezdődő második fordulójába viszont csak azok juthatnak be, akik megadják az általuk vásárolt projektor gyári számát és egyéb azonosító adatait.)

A játékról további információ ezen az oldalon található.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.