Hirdetés
. Hirdetés

Nyolc Samsung-készüléket tiltatna be az Apple

|

Az Apple nem sokat teketóriázott: már hétfőn, alig három nappal "történelmi" tárgyalótermi győzelmét követően kérvényezte a Samsung nyolc okostelefonjának betiltását az illetékes szövetségi bíróságon.

Hirdetés

Az Apple hétfőn a Samsung nyolc termékének betiltását kérvényezte az Egyesült Államok illetékes szövetségi bíróságánál.

A bíróság múlt pénteken marasztalta el a koreai gyártót egy, az Apple által indított szabadalmi perben. Az ítélet szerint a Samsung több technológiai szabadalmat megsértett és az iPhone illetve az iPad jogvédett formatervét is lemásolta. A testület egymilliárd dolláros kártérítést ítélt meg az Apple számára.

Az Apple hét, a Samsung „Galaxy” vonalába tartozó okostelefon: a Galaxy S 4G, a Galaxy S2 AT&T, a Galaxy S2 Skyrocket, a Galaxy S2 T-Mobile, a Galaxy S2 Epic 4G, a Galaxy S Showcase, a Galaxy Prevail és a Droid Charge importtilalmát szeretné elérni.

A Samsung vasárnap kérvényezte a Galaxy Tab 10.1 táblagépre júniusban kirótt ideiglenes importtilalom feloldását. A bíróság ezt a készüléket nem találta szabadalomsértőnek, így valószínű, hogy teljesítik a kérésüket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.