Hirdetés
. Hirdetés

Nyomásérzékeny Samsung-mobil

|

Az Anycall Haptic az iPhone vékonyabb változatának tűnik, de kezelőfelülete felülmúlja az Apple készülékének leehtőségeit.

Hirdetés

Az Anycall Haptic kedden mutatkozott be Dél-Koreában. A hatalmas érintőképernyő érdekessége, hogy úgynevezett heptikus visszacsatolással működik, vagyis bizonyos funkcióit tekintve a nyomás erősségére is érzékeny. Az SCH-W420 és SPH-W4200 jelzésű telefonok a 3,2 hüvelykes, 16:9-es képernyő mellett 2 megapixeles digitális kamerával, internetböngészővel és Bluetooth 2.0 kapcsolattal rendelkeznek, valamint alkalmasak a digitális földfelszíni televíziós adások vételére is.

A Samsung a telefonok árát 700 és 800 ezer von (körülbelül 7-800 dollár) közé teszi, azonban Dél-Koreán kívüli megjelenésükről egyelőre nem közölt információkat.

samsung_anycall.jpg

Az Anycall Haptic nem az első modell, amely heptikus interfésszel dolgozik, azonban a 400 ezer von (400 dollár) értékű LG-SH240-es egyéb paramétereit tekintve korántsem számít hi-tech készüléknek. A Samsung új mobilja összesen 22 különféle vibrációra képes, hogy aláfesse az aktuálisan használt funkciókat: a rádió hangerőszabályzója például - egy régimódi kapcsolót utánozva - hallhatóan és érezhetően kattan állásba. A "drag & drop" és "easy to access" funkciókkal rendelkező felhasználói felület testreszabható, ami nem csak az effektusokra, de a menü kialakítására is vonatkozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.