Hirdetés
. Hirdetés

Nyomtatás okostelefonról az új Samsung printerekre

|

Csak a Samsung MobilePrint alkalmazás kell hozzá, router nem.

Hirdetés

A WiFi-vel felszerelt Samsung ML-2160W és SCX-3400W nyomtatókkal jó barátságban lesznek az okos mobilok és táblagépek is.

 

Itthon is kaphatóak a Samsung új monokróm lézernyomtatói, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós készülékei, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokat kis- és középvállalatok számára ajánlja a gyártó. A W-s modellek Wi-Fi adapterrel is rendelkeznek és nyomtathatunk rájuk okostelefonról is.

 

 

A 150 A4-es lapkapacitású, 20 lap/perc sebességű ML-2160 sorozat 22 százalékkal kisebb, mint hasonló teljesítményű társai. A készülék örökölte elődjeitől a Print Screen gombot, amivel a képernyőtartalom nyomtatható azonnal. A sorozat legerősebb tagján, az ML-2165W modellen okostelefonról vagy táblagépről is nyomtathatunk a Samsung MobilePrint alkalmazással. A WPS gomb segít a nyomtató hálózathoz illesztésében, de a WiFi Direct technológia révén már routerre sincs szükség egy alkalmi nyomtatáshoz.

 

A 433 MHz-s processzorral felszerelt mono multifunkciós SCX-3400 lézernyomtató sorozat a 20 lap/perces (A4) nyomtatási és másolási sebesség mellett szkennelésre is alkalmas. Az SCX-3400W szintén támogatja a mobil nyomtatást.

 

Az új készülékekhez mellékelt Easy Eco Driverrel nyomtatás előtt megtekinthető a részletes előnézet, módosítható a minőség, el lehet távolítani a szükségtelen elemeket és az is nyomon követhető, hogy a módosításokkal mennyi papírt, tonert, energiát takarít meg a felhasználó.

 

Az ML-2160 és az SCX-3400 már kapható itthon, 20 900 illetve 34 900 Ft-os kiskereskedelmi áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.