Offenzívában a Magyar Telekom csoport

|

A Magyar Telekom csoport hetének bizonyult az elmúlt hét a hazai távközlési piacon, a kissé álmos évkezdetet két, komoly bejelentéssel pezsdítette fel a társaság. A T-Com és a T-Mobile közös ajánlattal jelenik meg a piacon január 16-tól...

A felvett hitel összegéből pedig arra lehet következtetni, hogy látványos fejlődés várható a közeljövőben a szélessávú internet hálózatban, hiszen a cégcsoport e célra igényelt és kapott 47,4 milliárd forint értékű kölcsönt. A január elején bejelentett műszaki fejlesztések pedig arra utalnak, hogy a közeljövőben ADSL sávszélesség növelés várható a T-Com területein.

A T-Com és a T-Mobile közös ajánlata, az Oda-Vissza kedvezmény egész nap 0 forintos percdíjért biztosít telefonálást mobil és vezetékes számok között. A Magyar Telekom Csoport ügyfelei a jövőben az ügyeiket is egyszerűbben intézhetik, hiszen január közepétől megkezdődik a Magyar Telekom és a T-Mobile üzlethálózatának egyesítése.

Az Oda-Vissza kedvezménynek köszönhetően egy vezetékes T-Com telefonszámról bruttó 990 forintért akár 4 kiválasztott, egy előfizetőhöz vagy számlafizetőhöz tartozó T-Mobile szám egész nap 0 forintos percdíjjal hívható. A kiválasztott T-Mobile számok, SIM kártyánként havi bruttó 990 forintért, bármilyen napszakban 0 forintos percdíjjal hívhatják egymást, és azt a T-Com számot, amelynek előfizetője kiválasztotta őket.

A kedvezmény a Minimál, a Kontroll és a Felező díjcsomagok kivételével bármely lakossági T-Com díjcsomaghoz, T-Mobile oldalról pedig a díjszabásban szereplő, egyéni ügyfelek által igénybe vehető számlás díjcsomaghoz igényelhetők.

A Magyar Telekom csoport szerződést írt alá az European Investment Bank (EIB) által - a Deutsche Telekom International Finance B.V. közvetítésével - nyújtott hosszútávú, 47,4 milliárd forint összegű hitelről, amelyet szélessávú beruházási projektjeinek finanszírozására használ fel.

A cég egyik fontos stratégiai célja, hogy tovább növelje a szélessávú internetpenetrációt. Az ország vezető szolgáltatójaként a Magyar Telekom 600 ezerre kívánja növelni szélessávú csatlakozásainak számát 2006 végéig.

A jelek azt mutatják, hogy az elérések számának növelése mellett a társaság sávszélesség bővítést is tervez a közeljövőben. A T-Com közleménye szerint a cég 2006. január 9-én, január 11-én, valamint január 16-31. között korszerűsítési munkálatokat végez országos ADSL-hálózatán, ami miatt 30-120 perc közötti időtartamban nem lesz elérhető az ADSL-szolgáltatás azokon a területeken, ahol a munkálatok éppen folynak.

Az ügyfél igények minél magasabb színvonalú kiszolgálása és a szolgáltatás minőségének javítása mellett a társaság azzal indokolta a korszerűsítési munkálatokat, hogy megfelelő alapot akar teremteni a nagyobb sávszélesség igényű korszerű szolgáltatások bevezetéséhez.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.