Hirdetés
. Hirdetés

Office 2013 ingyen

|

Megmutatjuk, miben más, mitől új a Microsoft új irodai alkalmazáscsomagja.

Hirdetés

Az Office 2013 várhatóan két módon lesz elérhető. Egyrészt a dobozos termékek továbbra is megvásárolhatóak lesznek, amely mellett az alkalmazásokat havidíjas előfizetés mellett is használhatjuk majd. Utóbbi esetben néhány extra jár majd a szolgáltatáshoz. Így például az előfizetés mellé öt licencet kaphatunk, sőt használhatjuk az Office on Demand technológiát is, ami akkor jöhet jól, mikor egy idegen gépen akarunk egy dokumentumot gyorsan átszerkeszteni.

Microsoft office 2013

A Microsoft az előfizetéses csomagokra helyezte a hangsúlyt, amelyek a plusz szolgáltatások és a vélhetően kedvezőbb díjak miatt népszerűbbek is lehetnek hagyományos társaiknál. Főként, mert azok segítségével még jobban kihasználhatóak az alkalmazások képességei. A webes szolgáltatásokkal - és főként a SkyDrive-val - való integráció ugyanis még mélyebbé vált.

További részletek testvérlapunkban, a PC Worldön.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.