Hirdetés
. Hirdetés

Okos űrlapok az SAP-folyamatokban

|

A Creative 4U a hazai piacon elsőként kínál közép- és nagyvállalatoknak a legkülönbözőbb vállalatirányítási folyamatokban alkalmazható interaktív PDF űrlap megoldásokat.

Hirdetés

Az információcsere a vállalat legtöbb szervezeti egységénél még mindig többnyire strukturálatlan adatcserére épül - így például papír nyomtatványokon, e-mail üzenetekben zajlik -, emberi közreműködést igényel és az SAP folyamatokba csak nehézkesen illeszkedik. Sokszor jelent problémát az SAP eléréssel nem rendelkező munkatársak bekapcsolása is az SAP által vezérelt folyamatokba.

Ezeknek a problémáknak az áthidalására az SAP tanácsadással foglalkozó Creative 4U a hazai piacon elsőként kínálja az SAP és az Adobe közös fejlesztésére épülő interaktív PDF űrlap megoldásait, amely a legkülönbözőbb vállalatirányítási folyamatokban alkalmazhatók - mondta Gubi Zoltán, a Creative 4U ügyvezetője. A 2002-ben alapított Creative 4U Kft. testreszabott, kreatív megoldásokat nyújt az integrált vállalatirányítás és információtechnológia ágazatában. A SAP Hungary Service Partnereként több mint 60 projekt sikeres megvalósításában közreműködött az SAP alapú folyamatvezérlés (SAP workflow) és dokumentumkezelés (DMS) területén, továbbá számos SAP archiválási (adat- és dokumentum) projektben.

Változatos üzleti igények - egyedi megoldások

Az SAP Interactive Forms by Adobe szoftverre épülő testreszabott megoldások gyakorlatilag bármely SAP alapú üzleti folyamatban biztosítják a meglévő papír nyomtatványok vagy más kevésbé hatékony információcserélési mód kiváltását, az adatbevitel automatizálását és az adatok minőségének javulását. Az interaktív PDF űrlap alkalmazható számos üzleti területen, mint beszerzés és logisztika (számla, beszerzési-megrendelés jóváhagyási folyamatok), munkaerő-gazdálkodás (Cafeteria választó, munkavállalói formanyomtatványok, utazás-menedzsment), értékesítés (készletfoglalás), pénzügy (leltár-ívek), de a jogosultság-igénylés vagy törzsadat-karbantartás is központosíthatóvá válik ezáltal. Az elektronikus formátum pedig lehetővé teszi a gyors és biztonságos elektronikus aláírást, mely követhetővé teszi a folyamatokat és azok résztvevőit.

Az elektronikus űrlapok alkalmazásával az SAP rendszerben kevésbé jártas munkatársak is bevonhatók a folyamatokba, és a vállalati alkalmazások hatóköre kiterjeszthető külső szereplőkre is. Az űrlapok többnyire SAP alapú folyamatvezérléssel kapcsolódnak a folyamatokba, amely területnek a Creative 4U az egyik legnagyobb hazai szakértője.

Hatékonyabb munkavégzés

Az interaktív PDF űrlap alkalmazása nem csak a jogszabályoknak való megfelelőséghez teremti meg a formai alapot, de növeli a mindennapi munka hatékonyságát, a munkatársak együttműködését és a partnerek, illetve ügyfelek elégedettségét az egyszerűbb ügykezelés révén. A Creative 4U Java és ABAP programnyelvekben jártas, és a különböző SAP alkalmazásokban nagy gyakorlatot szerzett munkatársai naprakész tanácsadással és megoldásokkal szolgálnak az SAP interaktív PDF űrlapot alkalmazni kívánó vállalatok számára.

Az SAP NetWeaver fejlesztőeszközeibe integrált Adobe LiveCycle Designer segítségével az interaktív űrlapok a felhasználók egyedi elképzelései szerint alakíthatók ki, beleértve az űrlapok kinézetét, az SAP adatkapcsolatok és a háttér logika meghatározását.

Élő bemutatóktól a megvalósulásig

Domján Attilától, a Creative 4U üzletfejlesztésért felelős ügyvezetőjétől megtudtuk: már több hazai közép- és nagyvállalat döntött a megoldás megvalósítása mellett, így például az olajiparban vagy az energetikai szektorban, ahol a megoldások kialakítása most van folyamatban. Ezeknél a vállalatoknál elsősorban a számlaigazolási folyamat külső - nem SAP felhasználó - jóváhagyóinak bevonását segítik az interaktív űrlapok, emellett tervezik a szabadságengedélyezés illetve dokumentumkezelés támogatását is.

A tanácsadó cég az idei év eleje óta a megoldást személyes bemutatókon élő demóval ismerteti a döntően az energetikai, pénzügyi, közműellátási ágazatokban működő közép- és nagyvállalati ügyfelei, és minden érdeklődő számára.

www.creative4u.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.