Hirdetés
. Hirdetés

Okosan a nagy tartalommal

|

A gépi tanulás nyílt forráskódú technológiáit fejlett analitikai képességekkel ötvöző platformot ad az OpenText a vállalati tartalom kezeléséhez és elemzéséhez, a dokumentumalapú alkalmazások elkészítését és munkafolyamatok bevezetését pedig olyan fejlesztőkörnyezettel könnyíti meg, amelyben a felhasználóknak egyetlen sor szoftverkódot sem kell írniuk. Mindez mostantól hibrid felhőben is elérhető.

Hirdetés

Magellan mesterségesintelligencia-platformját és AppWorks fejlesztőkörnyezetét az OpenText tavalyi konferenciáján mutatta be. Rugalmas platformként a Magellan fejlett AI- és analitikai képességekkel segíti a vállalatokat a nagy adat és a nagy tartalom felfedezésében, kezelésében, valamint elemzésében. Az AppWorks korszerű fejlesztőkörnyezetben pedig a felhasználók szoftverkód írása nélkül készíthetnek összetett alkalmazásokat, beágyazott munkafolyamatokkal együtt, így azokat gyorsabban megtervezhetik, megépíthetik és bevezethetik.

Hirdetés

OT2 hibrid felhő
Torontóban megtartott Enterprise World 2018 konferenciáján az OpenText most az OT2 hibrid felhőplatform bejelentésével bővítette újgenerációs vállalati információmenedzsment- (EIM-) megoldásainak palettáját, amely az intelligens automatizálást beépített kibervédelemmel és egymással összekapcsolt okos alkalmazásokkal ötvözi rugalmas szolgáltatási modellben.

- Az OT2 mikroszolgáltatásokra épülő, hibrid felhőkörnyezetben működő modern alkalmazásokat ad az üzleti felhasználóknak egyetlen, egységes SaaS (software-as-a-service) platformon, leegyszerűsítve, ezáltal nagyban megkönnyítve az informatikai beruházásokat előkészítő döntéshozatalt is - mondta Mark J. Barrenechea, az OpenText vezérigazgatója. - Az OT2 platformunkra épülő alkalmazásokat szoros integráció kapcsolja az OpenText EIM-megoldáscsomagunk 16-os verziójához. Akár házon belül vagy azon kívül osztanának meg információkat biztonságosan a vállalatok az OpenText Core és az OpenText Documentum bevezetésével, akár szerződésállományukat menedzselnék a Contract Center és az OpenText Extended ECM integrálásával, egységes megoldást tudunk adni nekik.

Egységes adatmodelljével és kezelőfelületével az OT2 megkönnyíti a szolgáltatásként használható SaaS alkalmazások építését az OpenText felhőjében. A hibrid felhőplatform a mikroszolgáltatásokat a vállalati tartalomra épülő együttműködést támogató funkciókkal, továbbá kibervédelmi, folyamatautomatizáló és analitikai képességekkel kombinálja, így a felhasználók és az OpenText-partnerek gyorsabban készíthetik el és vezethetik be az üzlet digitális átalakítását előmozdító korszerű alkalmazásaikat.

Alkalmazások iparági és szakmai intelligenciával
Muhi Majzoub, az OpenText alelnöke az Enterprise World 2018 konferencián tartott előadásában előzetest is mutatott az OT2 platformra épülő alkalmazások első nemzedékéből. Az OpenText Quality az élettudományok törvényekkel szigorúan szabályozott területén segíti a vállalatokat a követelményeknek megfelelő információkezelésben, az OpenText Legal pedig - az OpenText eDOCS alkalmazással integrált, felhőalapú EIM-applikációként - a jogi dokumentumok megosztását és menedzselését könnyíti meg az ügyfelekkel és partnerekkel. Mostani bejelentéseivel az OpenText alkalmazás- és platformszállítóként pozícionálja magát a piacon, mondta Muhi Majzoub, aki a munkavégzés, az együttműködés és az ügyintézés új formáit támogató intelligens és összekapcsolt alkalmazások készítésére bátorította a fejlesztőket.

Torontóban az OT2 platform debütálása mellett az OpenText bejelentette azt is, hogy megnyitja felhő-infrastruktúráját partnerhálózatának gondosan kiválasztott tagjai előtt. Az együttműködés célja, hogy a nemzetközi tevékenységet is folytató innovatív rendszerintegrátor cégek az OpenText felhőjében építhessék meg és vihessék piacra alkalmazásaikat, és rajtuk keresztül az OpenText fejlett vállalatiinformáció-menedzsment megoldásai is még több szervezethez jussanak el világszerte.

Az OpenText OT2 hibrid felhőplatform bemutatásával egy időben elérhetővé vált a felhasználók és a partnerek számára, míg az iparági és szakmai intelligenciát tartalmazó OpenText Quality és OpenText Legal alkalmazás kibocsátása valamikor az év második felében várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.