Hirdetés
. Hirdetés

Okosórát és játékkonzolt akar a Google

|

Úgy tűnik, a Google nem elégszik meg az okosszemüveggel, ami a hardvereket illeti.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Google is szeretne komolyabb szereplővé válni a hardverpiacon. A Google Glass kézzelfoghatósága után most arról érkezett jelentés, hogy újabb érdekes megoldásokon dolgozik a webóriás. A The Wall Street Journal értesülései szerint saját játékkonzolon és androidos okosórán is dolgoznak. 

Érdekesség, hogy a Google tavaly már próbálkozott egy másik hardverrel is, ami a Nexus Q volt. Ez egy olyan, weben keresztül működő konzol volt, amivel médiatartalmakat lehetett lejátszani a Google platformjairól, a távirányító szerepét pedig egy androidos készülék tölthette be. A gömb alakú készülék végül sosem került forgalomba. 

A hírek szerint az új játékkonzol a Nexus Q átdolgozott kiadása lehet, és már idén ősszel megérkezhet. Az okosóráról ezzel szemben már márciusban is hallhattunk, és azt is tudjuk, hogy nem az X Lab fejleszti, aminek a Google Glass is köszönhető. Éppen emiatt hamarabb forgalomba kerülhet. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.