Hirdetés
. Hirdetés

Október 22-én érkezik a Windows 7

|

A Microsoft bejelentette a Windows 7 és a Windows Server 2008 megjelenési dátumát. Hamarosan elindulhat a Windows 7 Upgrade Option Program is.

Hirdetés

A taipei-i Computex 2009 konferencián Steve Guggenheimer, a Microsoft alelnöke hivatalosan bejelentette: október 22-én a Windows 7 és a Windows Server R2 (más néven Windows 7 Server) már a boltok polcain lesz. Guggenheimer ugyanakkor megerősítette, hogy hamarosan elindulhat a Windows 7 Upgrade Option Program is, ám pontos dátumot egyelőre nem akart elárulni.

 

 

seven_aurora_.jpg


Az akció keretén belül bizonyos OEM gyártóknál vásárolt Vistát gépek esetében a vásárlók egy ingyenes Windows 7 kupont is kapnak majd, amelyet a megjelenés után válthatnak majd be. Kvázi két operációs rendszert kapnak a pénzükért.

Korábban kiszivárgott hírek szerint a Windows Vista Home Premium vásárlók Windows 7 Home Premiumra, a Vista Businessről Windows 7 Professional-ra, Vista Ultimate-ről Windows 7 Ultimate-re frissíthetnek.

Kikötés még, hogy a nyelvi variánsoknak egyezniük kell, magyarán egy német Vista csak egy német Windows 7-re frissíthető, valamint a különböző prémium kiadások sem változtathatnak meg. Vagyis a Vista Home Premium K edition-ért cserébe Windows 7 Home Premium K edition jár.

Habár hivatalos Upgrade program indulási időpont még nincs, korábbi hírek szerint az valamikor júliusban érkezhet. Körülbelül egy időben a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 RTM elkészültével.

Előre lehetett tudni

Érdekesség még, hogy bejöttek az eddigi előrejelzések, hiszen a korábban megjelent információmorzsák mind igaznak bizonyultak. Bobby Watkins az Acer nagy-britanniai marketingigazgatója például anno úgy fogalmazott: a Z5600-as minden-egyben-PC-jük október 23-án kerül a piacra - méghozzá a Windows 7 előre telepített, végleges verziójával együtt. Míg Doug Howe, a Microsoft egyik ügyvezetője a WinHEC konferencián úgy fogalmazott: "A hetessel kapcsolatban teljes mértékben jövő karácsonyra fókuszálunk".

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.