Hirdetés
. Hirdetés

Október 29-én debütál a Windows Phone 8

|

A Microsoft végre megerősítette: október 29-én, San Franciscóban mutatja be rég várt mobil operációs rendszerét, a Windows Phone 8-at. Az első készülékek november elején jöhetnek.

Hirdetés

A Microsoft csütörtökön kiadott közleményében végre hivatalosan is bejelentette: október 29-én, San Franciscóban mutatják be új mobil operációs rendszerét, a Windows Phone 8-at. Az első, a redmondiak legújabb fejlesztésű platformját használó okostelefonok már november elején megjelenhetnek a piacon.

A cég sajtósai tegnap küldték ki az esemény meghívóit, de azt egyelőre nem tudni, pontosan hol tartják majd a bemutatót. A jeles napot a cég ügyfelei, az elemzők és a sajtómunkások egyaránt szívrepesve várják: a cég szakemberei ekkor mutatják majd be először a kész, „Apolló” kódnéven futó operációs rendszert – annak minden funkciójával együtt.

Ha a Microsoft tartja magát előzetesen nyilvánosságra hozott ágendájához, a fejlesztők is örülhetnek: a cég a tervek szerint szintén ezen a napon teszi elérhetővé számukra a rendszer SDK-ját (fejlesztői csomagját).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.