Hirdetés
. Hirdetés

Oláh Ibolya hangjával csábít a Nokia

|

A korlátozott számban kapható, exkluzív Nokia 6111 készülékeken Oláh Ibolya új lemezéről öt dal megjelenik csengőhangként is.

Hirdetés

A Nokia zenei strategiaja részeként Magyarországon az egyik legismertebb és legnépszerűbb dupla platinamlemezes énekesnő, Oláh Ibolya legújabb albumát támogatja, melynek része a korlátozott szamú Nokia 6111 készülékeken elérhető 5 csengőhang.

A fekete színű Nokia 6111 telefonon Oláh Ibolya új albumáról öt szám mp3 csengőhang formátumban található meg, közöttük a "Magyarország" című sikerdal, és Ibolya saját szerzeménye, a "Nézz vissza" is. A csengőhangokat a DRM (digital rights management) technológiának köszönhetően nem lehet továbbküldeni.

"A zene mozgásban van és a mobil élmény fontos része marad a jövőben is" - mondta Dér Attila a Nokia Hungary kft. marketing igazgatója. "A Nokia kitaposott ösvényen jár a mobilokon lévő zenét illetően: a készülékek csengőhangokkal való személyreszabásától a zene integrált FM rádiókon való hallgatásáig és az MP3 támogatásáig. És a Nokia zenei innovációja tovább folytatódik..." - tette hozzá.

Az exkluzív Nokia 6111-es mobiltelefont vásárlók a készülék mellett Oláh Ibolya aláírásával ellátott dedikáló kártyát is kapnak.

A stílusos, klasszikus formatervezésű kisméretű Nokia 6111-et finoman szétcsúsztatva tárul elénk a készülék billentyűzete. A technológiát igényes formával és megjelenéssel ötvöző Nokia 6111 1 megapixeles, vakuval, és hatszoros digitális zoommal ellátott kamerát tartalmaz. A Nokia 6111 telefon 128 x 160 képpontos kijelzője legfeljebb 262.144 színárnyalatot támogat, és a képeket portré vagy panoráma üzemmódban jeleníti meg. Kifejezetten ergonómikus formáján túl a Nokia 6111 számos új üzenetküldési lehetőséget biztosít. Képeinket MMS-ben, Bluetooth-on át, vagy e-mailben kényelmesen megmutathatjuk másoknak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.