Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó négykamerás mobil a Huawei-től

|

A 6,26 hüvelykes kijelzővel és Kirin 810-es processzorral felszerelt Nova 5Z kezdő ára 225 dollár.

Hirdetés

Hirdetés

Ma hivatalosan is bejelentette a Huawei a Nova 5Z mobilt, amely voltaképpen a Nova 5i Pro olcsósított változata.

Az új okostelefon 6,26 hüvelykes, FHD+ felbontású, lyukasztott kialakítású kijelzővel, 7 nanométeres gyártástechnológiájú Kirin 810 processzorral, 6 gigabájt RAM-mal, valamint 64 vagy 128 gigabájtos tárolóval látták el, ami microSD kártyával 256 gigabájtig bővíthető.

A négykamerás hátlapi elrendezés egy 48 megapixeles, 1.8-as fényerejű fő, egy 8 megapixeles nagylátószögű, egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységérzékelő optikából áll. Az előlapi szelfikamera 32 megapixeles, 2.0-s fényerejű.

A Nova 5Z az Android 9 kompatibilis EMUI 9.1.1 rendszert futtatja, az akkumulátor 4000 mAh-s kapacitású. Az új mobil először Kínában kerül forgalomba, a 64 gigabájtos változat 225, a 128 gigabájtos modell pedig 250 dollár körüli áron vásárolható meg november 1-től.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.