Hirdetés
. Hirdetés

Olimpia HD-ben

|

Az Eurosporttal együttműködésben a Hello HD nagy felbontásban teszi elérhetővé a tévénézők számára az olimpiai versenyeket.

Hirdetés

A Hello HD előfizetői augusztus 8-tól, az olimpia kezdetétől már 12 HD műsort sugárzó csatorna és akár 70 hagyományos felbontású adó közül választhatnak. A Hello HD Box az eddig megszokottnál ötször nagyobb, 1920 x 1080 pixeles felbontás és a lapostévékre igazított 16:9-es, szélesvásznú képmező mellett számos hozzáadott szolgáltatást nyújt.

A műsorokat bármikor megállíthatjuk, a legizgalmasabb versenyszámokat visszajátszhatjuk, vagy ha a hajnali rajt időpontja túl korai lenne, késeltetett kezdési időpontban nézhetjük a közvetítéseket, a készülékben rejlő merevlemezen pedig minőségromlás nélkül rögzíthetjük kedvenc versenyszámainkat. A Hello HD egyébként a digitális HDTV platform szolgáltatását országszerte, egyéni műholdvevőn és kábeltelevíziós rendszereken keresztül is elérhetővé tette - mondta Schmideg András, a cég vezérigazgatója.

A Hello HD által továbbított Eurosport csatorna a nap 24 órájában, 17 nap alatt összesen 400 órát közvetít az olimpiáról, melyből hajnali 3 és délután 6 óra között napi 15 órás élő adást sugároz Pekingből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.