Hirdetés
. Hirdetés

Önjavítóvá válik a Windows 10

|

A tavaszi frissítésben radikális újdonságok várhatók a hibaelhárítás terén.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft a Windows 10 hibaelhárítási funkciónak javításán dolgozik, és a tavaszi frissítésben már jelentős újdonságokkal akar előállni ezen a téren.

A Windows Insider program résztvevőihez eljtuttatott legutóbbi rendszerverzió olyan javításokat tartalmaz a hibaelhárító modulban, amelyek segítségével az eszköz elvileg mindenféle felhasználó közreműködés nélkül, automatikusan érzékeli és kijavítja a rendszer hibáit.

Jelenlegi a Windows 10-ben még egy speciális hibaelhárító modult kell elindítanunk, ha valami nem stimmel, de a 19H1-től a hibaelhárító segédproram gond esetén magától működésbe lép.

Az új lehetőség fejlesztési munkálatai intenzíven folynak, és  ennek eredménye  már a közeljövőben látványosan érzekelhető lesz a betekintő változatokban. Az új funkció nyilvános premierjére a következő nagy frissítés megjelenésekor számíthatunk.

A funkció egyébként a rendszer és a Microsoft hibaelhárító központjainak együttműködésén alapul: utóbbi elküldi a gépre az érzéikelt problémával kapcsolatos javíttást, amit a Windows 10 automatikusan alkalmaz a PC-re.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.