Hirdetés
. Hirdetés

Online rendelő

|

Megnyílt Magyarország első online rendelője, a betegszoba.hu. A tájékoztatás orvosi felügyelettel zajlik.

Hirdetés

Dr. Papp András, a portál szakmai vezetője, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa elmondta: a portálon a napi aktuális, szakmailag ellenőrzött egészségügyi hírek mellett olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egyes betegségek kórtörténeteinek felviteli lehetősége, illetve a kórházértékelés. Ennek célja a hazai egészségügyi intézményekről kialakult vélemények differenciálása, az egyes kórházakról szerzett tapasztalatok megosztása.

A virtuális orvosi rendelőben szakorvosoktól kérdezhetnek személyesen az olvasók, és24 órán belül meg is kapják a válaszokat. Mindemellett az orvosiszotar.hu oldalain belül Magyarország legnagyobb, ingyenes internetes magyar-latin orvosi szótárát, BNO kód, E-szám és laboreredmény-keresőt találnak a felhasználók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.