Hirdetés
. Hirdetés

Online szolgáltatások ERP rendszerekhez

|

A Microsoft webszerkesztő és e-kereskedelmi képességekkel bővíti Dynamics vállalatirányítási megoldásait.

Hirdetés

A szoftvercég azt is bejelentette, hogy ERP hosting üzletágának bevételei az elmúlt évben megduplázódtak, és ma már világszerte több mint másfél száz partnere kínálja a Dynamics vállalatirányítási rendszereket igény szerinti és előfizetéses szolgáltatás formájában.


A Dynamics AX és NAV ERP megoldásokhoz kapcsolható, most bejelentett, három online szolgáltatás egyike, a Sites Services már a Windows Azure platformra épül. A szolgáltatással a vállalatok weboldalakat hozhatnak létre és kezelhetnek a Microsoft vállalatirányítási alkalmazásaiban. Ezek a weboldalak például marketingkampányok részét képezhetik, vagy szolgálhatják a partner- és ügyfél-visszajelzések begyűjtését, a termékregisztrálást vagy a munkaerő-toborzást, illetve a kommunikáció bármely más formáját, amely a vállalatot az azt körülvevő közösséghez fűzi. A Sites Services beépített analitikai és optimalizációs képességekkel is rendelkezik, amelyekkel a vállalatok javíthatnak marketingkampányaik eredményességén, Microsoft Dynamics ERP alkalmazásuk kontextusán belül.

A szintén új Commerce szolgáltatás a több csatornát felölelő értékesítési modellek lehetőségeit bővíti azáltal, hogy kapcsolatot teremt az ERP rendszer és az olyan e-kereskedelmi megoldások között, mint például a webshop, az elektronikus piactér vagy a beépített bevásárlókosár-funkcionalitás. Ennek köszönhetően a vállalatok egyetlen, könnyen kezelhető felületen listázhatják termékeiket és fogadhatják a különböző csatornákon érkező megrendeléseket.

A Payment szolgáltatás, amely a különböző értékesítési csatornákon (webshopból, elektronikus piactérről, eladóhelyről és ügyfélszolgálatról) indított fizetési tranzakciók feldolgozását teszi lehetővé a Microsoft Dynamics ERP rendszereiben, jelenleg a First Data Merchant Services szolgáltatására támaszkodik, és a vezető hitelkártyák, valamint a PayPal használatát támogatja. A Microsoft most a CyberSource és a Pensio fizetésitranzakció-feldolgozó szolgáltatóval is együttműködési megállapodást kötött, így ezek a szolgáltatások a Dynamics CRM-felhasználók szélesebb köréhez juthatnak el Európában is.

A Sites és a Commerce szolgáltatás várhatóan 2010 első felében válik elérhetővé a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszereihez. A szoftvercég azt is jelezte, hogy a jövő év első negyedében a Payment szolgáltatás kapcsán újabb szolgáltatókkal fogja bővíteni partnerkörét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.