Hirdetés
. Hirdetés

OpenText: tartalomfelhő intelligenciával

|

Az OpenText Cloud Edition 20.4 új SaaS-alkalmazásokkal és felhőszolgáltatásokkal, AI- és RPA-technológiával segíti a vállalati tartalom okos kezelését, a távmunka és az ellátási láncok biztonságos működtetését a digitális gazdaságban.

Hirdetés

Jóval a Covid-19 pandémia előtt, a negyedik ipari forradalommal indult a világ folyamatban levő átalakulása, amelyet a mindent behálózó internet, az automatizálás és a mesterséges intelligencia, a nagy teljesítményű feldolgozás mellett a soha nem látott ütemben táguló adatuniverzum, duzzadó információáradat és a szélsőségesen felgyorsuló innováció jellemez.

A világjárvány ezt a tempót fokozta a fénysebesség közelébe, de amilyen gyorsak a változások, hatásuk olyan mélyreható és maradandó lesz, mondta Mark J. Barrenechea, az OpenText vezérigazgatója a cég online eseményként megtartott éves konferenciáján. A változások ugyanis strukturálisak, rendszerszintűek, a járványhelyzet kezelésére hozott intézkedések következtében a szállítók közvetlen értékesítésre váltanak, a személyes kontaktus nélküli kapcsolattartás, együttműködés és kiszolgálás válik természetessé, és az ellátási láncok is digitálissá, mobillá és regionálissá válnak.
Ilyen körülmények között a vállalatoknak egyre rövidebb idő alatt kell megvalósítaniuk a változások megválaszolásához szükséges fejlesztéseket is - nemhogy éveket, még hónapokat sem várhatnak az új megoldások bevezetésére, mert azoknak gyakran hetek, napok alatt üzleti eredményt kell felmutatniuk. Az OpenText információmenedzselő és tartalomkezelő szoftvereinek teljes portfólióját a felhőben, szolgáltatásként tette elérhetővé, hogy a vállalatokat minden méretben gyorsabb üzleti innovációhoz segítse, és ezt a platformot most az OpenText Cloud Edition 20.4-es verziójával frissíti.


Öt felhő az egyben

A kanadai szállító információmenedzsment-stratégiáját öt pillérre: tartalomszolgáltatásokra, üzleti hálózatra, kibervédelemre, digitális élményre és fejlett technológiákra (közöttük fejlesztőeszközökre és mesterséges intelligenciára), valamint ezeknek megfelelően felhőalapú, peremhálózati, biztonsági és adattechnológiákra, API-szolgáltatásokra építi. Az OpenText Cloud platform ezt a stratégiát öt speciális, egy-egy területre fókuszáló felhőben jeleníti meg, amelyek a vállalatok igényei szerint többféle modellben, a nagy szolgáltatók nyilvános felhőiben és menedzselt szolgáltatásként is bevezethetők, és bárhonnét elérhetők. A most bejelentett OpenText CE 20.4 ezeket a felhőket frissíti és bővíti új képességekkel és SaaS-alkalmazásokkal, amelyekkel a szervezetek gyorsabban válaszolhatnak az üzleti környezet változásaira, mondták az OpenText World 2020 előadói.
Vállalatokat, embereket, rendszereket és dolgokat kapcsol össze a Business Network Cloud, hogy zavartalan, ugyanakkor biztonságos és megbízható információáramlással segítse a digitális ökoszisztémák, változásokhoz rugalmasan alkalmazkodó kereskedelmi hálózatok építését. A megoldás a beszerzéstől a rendelésteljesítésig teljes rálátást ad a tranzakciókra, miközben támogatja az üzleti partnerek és adataik hitelesítését, de még a felek pontozását is működésük fenntarthatósága és etikussága alapján. A CE 20.4-es kiadásban ez a felhő többek között olyan alkalmazásokkal bővült, mint a szállítmányozás transzparenciáját fokozó IoT Shipment Tracking Reference and Ecosystem és Freeway Cloud.

A Content Cloud a digitális vállalatokat segíti az üzleti tartalom megosztásában az információkormányzás és a törvényi megfelelés követelményei szerint, így a szervezeti szintű, tartalomalapú integráció központjaként szolgál. Új alkalmazások (Core for Building Information Modeling, Core Signature, OpenText Axcelerate Investigation) mellett ez a felhő még szorosabban kapcsolódik a Microsoft, az SAP és a Salesforce platformjaihoz - közöttük az SAP S/4HANA Cloud Extended Edition, az Office 365 és a Teams megoldásokhoz -, így robusztus tartalomkezelő képességeket ágyaz a munkafolyamatok összefüggésébe. A Core for Federated Compliance alkalmazás pedig az iratkezelés teljes szabályozásával bővíti a megoldás információkormányzást támogató képességeit.
Sokcsatornás, személyre szabott ügyfélélmény kialakítására és méretezésére szolgál az Experience Cloud. A CE 20.4-es kiadásban ez a megoldás az Exstream Managed Services, a Core Experience Insights és az OpenText Notifications szolgáltatásokat integrálja a felhőalapú kommunikációhoz, és a tartalom személyre szabását is újabb AI-képességekkel támogatja. A Media Management a vizuális jóváhagyás folyamatait konszolidálja, többek között új jegyzetelő képességek, kódírás nélküli munkafolyamat-tervezés hozzáadásával, valamint mélynagyítás (deep zoom) lehetőségével és átfogó mikrooldal- (microsite) felügyelettel. Az OpenText Qfiniti telefonos vevőszolgálati szoftvere valós idejű beszédfelismeréssel és hangulatelemzéssel bővült, és az CX-E Voice egységes kommunikációs (UC-) szoftver beszédfelismerő motorja is frissült.
A Carbonite, Webroot, EnCase és BrightCloud megoldásokból felépülő Security & Protection Cloud a szellemi tulajdon, az ügyféladatok és az érzékeny üzleti információk védelméhez ad fejlett eszközöket. Körüket az OpenText most a MITRE ATT&CK keretrendszerbe illeszkedő EDR (endpoint detection and response) szolgáltatással szélesítette, amellyel a vállalatok a hálózati végpontokat célzó összetett kiberfenyegetéseket is könnyebben észlelhetik és gyorsabban megválaszolhatják több mint 250 beépített észlelési szabály alapján. A felhőmegoldás a helyszínelést, a biztonsági események körülményeit vizsgáló nyomozást is újabb eszközök sorával támogatja, a Webroot BrightCloud Threat Intelligence szolgáltatásai pedig az EnCase Endpoint Security reputációmenedzsment-képességeit erősítik.
Mesterséges intelligenciára és automatizálásra épül az OpenText Cloud számos megoldása. A cég Magellan AI platformja a nyílt forráskódú gépi tanulást prediktív és önkiszolgáló analitikai képességekkel ötvözi, és kész építőelemeket kínál, amelyekből a felhasználók az OpenText AppWorks platformon gyorsan készíthetnek analitikai és más hatékonyságfokozó alkalmazásokat. A CE 20.4-es kiadásával érkezik az AppWorks Integration RPA keretrendszer robotizált folyamatautomatizáláshoz.
Az OpenText Cloud platform - a felhőalapú megoldásokra jellemző módon - a verzióváltás terhét is leveszi a felhasználók válláról, akik a szoftverek új képességeihez a 12 hetente érkező frissítési hullámokban automatikusan hozzáférést kapnak.

Agilis alkalmazásfejlesztés a felhőben

Online konferenciáján jelentette be az OpenText információmenedzsment-szolgáltatásaira épített Developer Cloud alkalmazásfejlesztő platformját is. A Developer Cloud tartalomkezelő képességek gazdag gyűjteményét vonultatja fel, amelyeket a fejlesztők alkalmazásprogramozási interfészeken (API-kon) keresztül érnek el az alkalmazások gyors és költséghatékony elkészítéséhez. A hozzáférés kiterjed az OpenText Cloud szolgáltatások teljes körére, beleértve az információk befogását és digitalizálását, tárolását és kezelését, elemzését és jelentését, a folyamatok automatizálását, a tartalom keresését és feltárását, integrálását, megtekintését, megosztását és kommunikálását, valamint védelmét. A felhőben elérhető Developer Portal emellett dokumentációkkal és oktatóanyagokkal, kódrészletekkel, továbbá blogokkal és közösségépítéssel segíti a fejlesztők munkáját.
Az OpenText CE 20.4-es kiadásában megjelenő Developer Cloud fejlesztői felhőt a cég meglévő ügyfelei kipróbálhatják a platformon, ha nyitnak egy demófiókot, de más fejlesztők is regisztrálhatnak, hogy teszteljék az API-kat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.