Hirdetés
. Hirdetés

Oriana-Invitel: kapcsolat hűségeskü nélkül

|

Az önmagát az üzleti alkalmazások fejlesztésében felforgatónak tituláló Oriana és hazánk vezető infokommunikációs szolgáltatója, az Invitel együttműködését jelentették be február 19-én Budapesten. Az Invitel OEM partnere lett az Orianának, amely minden eszközével támogatja a távközlési cég ICT egységét abban, hogy a közepes és annál nagyobb vállalatok szegmensében az alkalmazásfejlesztésre használja az Oriana platformját.

Hirdetés

Mindkét fél számára logikus lépés a megállapodás az ígéretes jövő felé: az Invitel folyamatosan erősíti az infrastruktúra-szolgáltatás feletti infokommunikációs kompetenciáit és ügyfélkörét, az Oriana pedig maradni akar annál, amihez ért: a fejlesztésnél, s a terjeszkedést, a piaci elterjedést partneri hálózaton keresztül tervezi véghezvinni.

Hirdetés

Kovács Péter, az Oriana alapítója és vezetője kifejtette, hogy alkalmazásfejlesztő platformjuk megálmodásakor azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy az új környezet ne tudjon semmit, de legyen képes mindenre. Az Oriana platformjának segítségével testreszabott üzleti alkalmazásokat lehet gyorsan kimunkálni, mégpedig azért, mert a már meglévő, a cég által alkalmazásmintáknak nevezett elemek összeillesztésével gyorsan el lehet jutni a prototípushoz, majd a megoldáshoz.

Az Oriana utóbbi három évben elért évi átlagos 150%-os árbevétel-növekedése azt bizonyítja, hogy olyan megoldást kínál, amelyre van igény piacon. Az idén 650 millió forintos forgalmat tervező vállalat e növekedést saját finanszírozással, külső befektető vagy támogató bevonása nélkül érte el.

 

Bejelentették, hogy elkészült az Oriana platformjának, az Effector Studio-nak legújabb, 2.0-s változata, amely közelebb hozza az alkalmazásfejlesztést az üzleti tanácsadókhoz, képessé téve őket arra, hogy az ügyfél üzleti igényeinek az ismeretében elkészíthessék a megoldást nyújtó alkalmazás prototípusát. E bejelentés mutatja azt az irányt, amerre elindult az Oriana: olyan platformot fejleszt, amelynek használatához az üzlethez és nem a programozáshoz kell majd érteni.

Elhangzott, hogy az Oriana és az Invitel most bejelentett együttműködése egyik fél számára sem exkluzív.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.