Hirdetés
. Hirdetés

Örülhetnek a második legelterjedtebb Windows 10 változat felhasználói

|

A Microsoft új kumulatív frissítést adott ki a tavaly őszi Windows 10-hez.

Hirdetés

Hirdetés

Megjelent a legújabb kumulatív frissítés a Windows 10 Fall Creators Update-hez (v. 1709), amely elterjedtség tekintetében a második a Windows 10 változatok között.

Kumulatív frissítés lévén a KB4457136 változáslistája igen hosszú, és szinte mindenki talál magának valami hasznosat.

A korábbi kumulatív frissítésekhez képest sok a javítás: kiküszöböltek néhány telepítési döccenőt és enyhítettek a szoftveres és hardveres kompatibilitási problémákon is.

A Microsoft a jelek szerint meghallotta a laptop-tulajdonosoknak azt a panaszát, hogy bizonyos gépeken a kijelentkezési folyamat nem megfelelően zárult le, ami miatt a laptop kinyitásakor újra kellett indítani az eszközt, és kijavította a hibát.

Fontos megemlíteni, hogy a KB4457136 ismert problémák nélkül jön ki, vagyis elvileg minden rendszerre simán feltelepül. Korábban a kumulatív frissítések telepítésével sok baj volt, a folyamat rengeteg PC-n okozott bosszúságot a felhasználóknak, ám a Windows 10 1709 és 1803 változatának megjelenésével ez a helyzet érezhetően javult.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.