Hirdetés
. Hirdetés

Összehajtható 5G mobillal jön ki a Huawei

|

Idén tényleg megkezdődhet az összehajtható eszközök térhódítása.

Hirdetés

Hirdetés

A barcelonai Mobile World Congress (MWC) az év egyik legnagyobb mobilos rendezvénye, amelyen a cégek egymásra licitálva jönnek ki újdonságaikkal.

A hagyományokat követve a Huawei idén is nagy durranásra készül: itt fogja bejelenteni első összehajtható mobilját. A kínai gyártó által kiadott meghívó nem hagy kétséget a bemutató tárgyát illetően: a cég az idei évre beígért összehajtható eszköz hivatalos premierjét ígéri február 24-re.

Egy másik tweetben a Huawei tovább bővíti ezeket az információkat, és a világ első 5G összehajtható eszközének bemutatóját helyezi kilátásba az eseményen.

Az 5G hálózatok egyelőre még távol állnak attól, hogy használatra érettnek nevezhessük őket, de már most hatalmas a felhajtás körülöttük, és 2019-ben a tervek szerint már kezelni fogják az 5G mobilokat.

Idén egyre több új mobilon találkozhatunk majd az 5G felirattal, és az összehajtható megoldás mellett más újszerű megoldásokra is számíthatunk: az LG például a pletykák szerint egy felcsatlakoztatható második kijelzővel készül felfrissíteni G sorozatát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.