Hirdetés
. Hirdetés

Ősszel nagyot robbant az Android

|

Jön az Android 9.0 Pie Go kiadása. A Google új mobilos operációs rendszere több, mint kétszáz olcsó mobilon lesz elérhető.

Hirdetés

Hirdetés

Az Android 9.0 Pie Go azokra a belépési szintű mobilokra is eljuttatja az Android Pie élményt, amelyek a Linux alapú mobil operációs rendszer Android Go kiadását futtatják.

A Google bejelentése szerint az Android 9 Pie Go Edition ősszel jön ki, és több, mint kétszáz ország 200 eszközére juttatja el a Android 9 Pie szolgáltatásainak egy részét.

Sagar Kamdar, az Android termékmenedzsment igazgatója azt mondta, hogy több, mint száz gyártó tervezi még idén a rendszert támogató mobil kiadását, így hatalmas kínálatból választhat, aki első Go kiadású eszközét szeretné megvenni.

Az Android 9 Pie Go Editionnel felgyorsul a rendszer betöltése, és a telepítés után az Android 8 Oreo Go Editionhöz képest jelentősen nő a belépési szintű mobilokon is a tárterület.

Teljesen újratervezték a rendszeren a Google appok készletét is, így például az új YouTube Go változata galériamódot is felkínál  a letöltött tartalmakhoz, ráadásul kevesebb adatot igényel a videók lejátszásánál, a Phone app pedig spamdetektáló funkcióval is kibővül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.