Hirdetés
. Hirdetés

Öt felhasználóig ingyenes irodai csomag a Novelltől

|

A Novell Open Workgroup Suite programcsomag új, 5 felhasználós StarterPack változata ingyenesen elérhető a hazai felhasználók számára.

Hirdetés

A Novell bejelentette új Linux alapú Kisvállalati Csomagját, a Novell Open Workgroup Suite Small Business Edition 2.5-t, amely a korábbi verziókhoz képest számos új szolgáltatást nyújt a felhasználóknak. A Novell megoldáscsomagja minden olyan szolgáltatást biztosít, ami egy maximum 200 felhasználós, korszerű irodai infrastruktúra kialakításához szükséges – a legfontosabb szerver oldali szoftverektől kezdve a teljes értékű irodai munkaállomásig az összes lényeges alkalmazást tartalmazza.

A Novell számos, támogatott nyílt forrás kódú komponenst is biztosít, amelyekkel hatékonyabbá teszi az irodai munkát és növeli a vállalati hálózat biztonságát. A Novell Linux alapú programcsomagja a zárt forráskódú megoldások töredékébe kerül, így bármely hazai kisvállalat megengedheti magának, hogy a legújabb technológiákra cserélje irodai megoldásait.

A programcsomag újdonsága, hogy tartalmazza a Novell csoportmunka-támogató eszközeinek legfrissebb változatát, a GroupWise 8-as verzióját, és a web 2.0-es megoldásokkal bővített Novell Teaming 2-t.

A csomag tartalmaz egy könnyen kezelhető rendszergazdai felületet, amely ideális mind Windows, mind a Linux alapú munkaállomások kiszolgálásához. Az NSS fájlrendszer teljes értékű támogatása pedig megkönnyíti a NetWare alapú rendszerekről történő átállást. A csomaghoz nem szükséges külön szerver licencet vásárolni, és akár 5 különböző szerverre is lehet telepíthetők a szolgáltatások. A termék felhasználónként és csatlakozó munkaállomásonként egyaránt licencelhető.

Az új Novell Open Workgroup Suite Small Business Edition 2.5 és az ingyenes 5 felhasználós StarterPack csomagja a Novell partnereinél és nagykereskedőinél érhető el. Az alapcsomaghoz magyar nyelvű terméktámogatás igényelhető, amely a GroupWise Mobile Server használati jogát, illetve a verziószámot érintő frissítéseket is tartalmazza.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.