Hirdetés
. Hirdetés

Ötkamerás lesz a Huawei P40 Pro?

|

Információk szivárogtak ki a kínai gyártó soron következő csúcsmobiljáról.

Hirdetés

Hirdetés

Pletykák szerint a kínai gyártó következő csúcsmobilja, a P40 Pro öt hátoldali kamerával kerül majd forgalomba: egy 64 megapixeles SuperSensing kamerával, egy ultra nagylátószögű optikával, két teleobjektívvel, valamint egy ToF szenzorral.

A Huawei jelenlegi zászlóshajója, a Mate 30 Pro SuperSensing Cine Camera technológiával felturbózott négykamerás Leica rendszerrel büszkélkedhet, melynek révén az első helyre került a DXOMARK rangsorában.

Ki tudja hova vezet a fejlődés az okostelefonos kamerarendszerek terén, ha ez a trend folytatódik. A Huawei P10-es sorozat még két kamerával újított, a P20 Pro három, a P30 Pro pedig már négy kamerával versengett a vásárlók kegyeiért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.