Hirdetés
. Hirdetés

OTP bankolás Windows Phone-on

|

Megérkezett az OTPdirekt Smartbank a Windows-os okostelefonokra.

Hirdetés

Az Android és az iOS után, immáron a Microsoft operációs rendszerével működő telefonokra is ingyen letölthető - a Windows Piactérről - az OTPdirekt Smartbank.

Ahogy egyre több embernek van okostelefonja, úgy változnak a felhasználói szokások és mind többen használják ki az online funkciókat. Az OTP 2011-ben vezette be a Smartbank alkalmazást, először az Apple, később a Google operációs rendszerét használó telefonokra. Március elejétől pedig az okosbank elérhető a Windows-os készülékeken is.

A SmartBank segítségével a mobileszközökről gyorsan és egyszerűen intézhetők az átutalások, lekérdezhetőek a megtakarítások, ellenőrizhető a számla egyenlege és története, sőt, vásárolható autópálya-matrica és feltölthető a mobiltelefon-egyenleg is.

A szolgáltatás menüje a Windowsra jellemző, úgynevezett csempés megoldással valósult meg, valamint a navigáció is követi a Windows-os „szokásokat” – mondta Forrai Péter, az OTP Bank Elektronikus Banki Igazgatóságának vezetője. Hozzátette: „A Windows Phone mobilkészülékeken elérhető banki műveletek köre megegyezik az iOS és Android platformok esetében már biztosítottakkal. Csak a nemrégiben megjelent új innovatív funkciók, a csekkbeolvasás és a beszédfelismerés nem érhetőek még el rajta.”

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.