Hirdetés
. Hirdetés

Ötven gigabites adatátvitelt ígér az Intel

|

Egy új, a tervek szerint 2015-re kész technológia 50 gigabites adatátvitelt ígér a különböző otthoni eszközök között. A fejlesztő az Intel.

Hirdetés

Egy új adatátviteli technológián dolgozik az Intel - ismertették a héten egy New York-i sajtóeseményen. Az interlink technológia a tervek szerint 2015-re lesz kész, és 50 gigabites adatátviteli sebességet ígér az otthoni számítástechnikai eszközök között.

Az új adatátviteli technológia optikai és szilícium alapú, szilícium alkatrészeket és optikai hálózati elemeket ötvöz. A hatósugara a rövidtávú adatátviteli technológiáknál megszokott 100 méter, ami ideálissá teszi, hogy az otthoni számítástechnikai eszközök közötti adatátvitelre használjuk.

Az Intel nemrég az Apple-vel közösen mutatta be Thunderbolt adatátviteli technológiáját, ami 10 gigabites sebességet ígér - a technológia az Apple új MAcBook Pro laptopjaiban debütál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.