Hirdetés
. Hirdetés

Óvatos Windows 10-terjesztés

|

A Windows 10-et használó PC-k kevesebb mint 3 százalékán fut a visszavont, majd újra kiadott októberi frissítés.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer sok viszontagságot megélt, súlyos hibák miatt visszavont October 2018 Update változata (1809-es verziószám) csupán a Windows 10-es számítógépek 2,8 százalékán fut az AdDuplex adatai szerint, ami arra utal, hogy nagyon óvatosan terjeszti a szoftvert a Microsoft a további problémák elkerülése érdekében.

Az 1809-es verzió eredetileg október elején jelent meg, de néhány nappal a debütálása után kivonta a forgalomból a Microsoft, mivel komoly adatvesztést okozó hibát találtak a szoftverben. Második próbálkozásra november elején jelent meg újra az operációs rendszer, hogy megkezdje csigalassúságúnak tűnő terjedését.

Jelenleg a Windows 10-ek háziversenyében az April 2018 Update (1803-as verzió) áll az élen 89,5 százalékos részedéssel, második a Fall Creators Update (1709-es változat) 3,9 százalékkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.