Hirdetés
. Hirdetés

Paint.net: egy egyszerű és ingyenes rajzprogram

|

A Paint.net egy ingyenes Photoshop és Paint Shop Pro stílusú fotószerkesztő program, aminek 2.6-os verziója ingyenesen letölthető a szoftver weboldaláról.

Hirdetés

A program érdekessége, hogy ez egy Microsoft támogatásával futó fejlesztési projekt eredménye, amely teljes mértékben a Microsoft saját .NET Frameworkjén alapul. A program alapvetően a MS-Paint továbbfejlesztése, de már számos új hatékony eszközt is tartalmaz.

Az újdonságok között találjuk egyebek mellett az undo/redo history-t, és a rétegek kezelését. A terméket a Microsoft legújabb C# programozási nyelvében fejlesztik, felhasználva a legkorszerűbb grafikai és programozói technikákat és a GDI+ grafikai könyvtárat.
A Paint.net csak Windows rendszeren fut, és szükséges hozzá a .NET keretrendszer.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.