Hirdetés
. Hirdetés

Pandát fogott az Anonymous

|

A Panda Security egy komoly fricskát kapott, miután az Anonymous feltörte az adatbázisukat, valamint az egyik weboldalukat.

Hirdetés

Az Anonymous hacker csoport feltörte a Panda Security egyik weboldalát, ahol személyes üzenetük mellett a PandaLabs 114 munkavállalójának a személyes információit is nyilvánosságra hozták. A támadók célkeresztjébe állítólag azért került a biztonsági cég, mert az segédkezett a LulzSec öt tagjának a kézre kerítésében.

„Eddig 25 különböző országokban élő anonymus bebörtönzésében volt benne a kezük, és folyamatosan ott lógnak az IRC-csatornáinkon, hogy másokat is azonosíthassanak. Tudunk rólatok. Milyen érzés, ha utánatok kémkednek?” - írták egy tavalyi letartóztatás-sorozatra utalva a támadók.

 



A Panda Security közleményében hangsúlyozta, hogy nem a központi oldalaikat törték fel, hanem egy külső helyszínen hosztolt szerverhez sikerült a támadóknak hozzáférniük. Ezzel együtt az mindig kínos, ha a rablók fricskázzák meg a pandúrokat.

A támadásról bővebben a Computerworld oldalán olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.