Hirdetés
. Hirdetés

Papírmentes számla

|

A T-Online Magyarország Zrt. e-piactere, a Marketline 2005-ben 433 aukción összesen 23 milliárd forintos forgalmat bonyolított le, a kumulált forgalom meghaladta a 100 milliárd forintot.

Hirdetés

Az aukciós lehetőség, illetve a tanácsadói tevékenység mellett két új szolgáltatás is megjelent. Az e-számla arra a jogszabályra épül, amely lehetőséget ad arra, hogy bárki elektronikus számlát bocsásson ki. Használatával a nagyvállalatok mellett a havi pár ezer számlát kibocsátó kis- és középvállalatok is jelentős költségeket takaríthatnak meg. Ez köszönhető a kevesebb papírmunkának, valamint a postai és nyomtatási költségek megtakarításának. Míg egy hagyományos számla költsége 180-230 forint között mozog, addig egy elektronikus számla 30-60 forintba kerül, így a számlázás költsége akár 70 százalékkal is csökkenhet.

Az iCity összesíti, és lényegesen egyszerűsíti a központi költségvetésből gazdálkodó, de önálló intézmények beszerzési folyamatát. Emellett az elektronikus árlejtési technikák alkalmazásával akár 20 százalékos megtakarítást eredményezhet a beszerzési árakban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.