Hirdetés
. Hirdetés

Pár hét, és jön az összehajtható Samsung Galaxy?

|

A cég február végén mutatja be az új Galaxy 10-et. Egy közzétett fotó alapján valami igazán nagy dologra számíthatunk.

Hirdetés

Hirdetés

A dél-koreai óriás néhány hónappal ezelőtt lengette be a Twitteren, hogy a februári Galaxy Unpacked 2019-en bemutatja a Galaxy S10-et, most pedig - feltehetőleg az eszköz kapcsán felröppenő sok-sok pletykára válaszul - egy teasert is közreadott az új okostelefonról.

A cég a várakozások szerint egy újfajta, összehajtható mobillal fog kirukkolni az eseményen. A Twitterre kitett kedvcsináló fotó legalábbis ezt sejteti, de közvetlen bizonyíték nincs rá azon kívül, hogy tavaly a gyártó már tényleg megvillantott egy Infinity Flex kijelzőt használó, összehajtható prototípust.

A poszt szerint a Samsung a Galaxy eszközök következő generációjával akarja köszönteni vásárlóit az eseményen,  és elképzelhető, hogy ez a megfogalmazás a szokásos hardveres továbbfejlesztéseknél többre utal.

A Samsung a várakozások szerint három új Galaxy S10 modellt mutat be, és az egyik már 5G hálózati technológiával lesz felszerelve. Ha a korábbi ütemezést irányadónak tekithetjük, akkor az újdonságok valamikor március elején kerülhetnek az üzletekbe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.