Hirdetés
. Hirdetés

Pehelysúlyú mérkőzés 7 órán át

|

A Dell Latitude notebook család legújabb tagja, a D420 1,36 kg-os alapsúlyával és több mint 7 órás akkumulátor üzemidejével kelt figyelmet.

Hirdetés

A Latitude D420 a Latitude D-termékcsalád legkönnyebb notebookja, mindössze 1,36 kg alapsúlyú, és akár több mint 7 órán keresztül működik egy feltöltéssel. Az eszköz támogatja a nagy sávszélességű hálózatokat és a biometrikus adatbiztonságot, továbbá kompatibilis ugyanezen termékvonal tápegységeivel és perifériáival, köztük a Mediabase optikai meghajtóval is. Ahogyan a Dell Latitude D420, az újratervezett Mediabase is vékonyabb és könnyebb, mint az előző generáció képviselője és tartós magnézium ötvözetből készült.

A Dell a Latitude D420 notebook-ot 12,1 hüvelykes szélesvásznú képernyővel, teljes méretű, választható nyelvi kiosztású billentyűzettel és kettős pozicionáló megoldással (touch-pad, track stick) hozza forgalomba. A vezeték nélküli hálózatokra Wi-Fi 802.11g és 802.11a/g, vagy opcionális mobil-szélessávú kapcsolaton keresztül kapcsolódhatnak az ügyfelek. A Wi-Fi kapcsolat használatát nagyban egyszerűsíti a Wi-Fi Catcher külső kapcsoló, amelynek használatával egyszerűen megtalálhatók a lehetséges wireless kapcsolódási lehetőségek, akár a gép kikapcsolt állapotában is.

Az eszköz alapkiépítésben integrált Smart kártya olvasót és Trusted Platform Module (TPM) chipet tartalmaz. A biometrikus ujjlenyomat olvasó, valamint a közel 7 óra folyamatos használhatóságot biztosító 9 cellás nagykapacitású akkumulátor külön vásárolható meg a notebook-hoz. A Latitude D420 3 USB2.0 portot, 1 IEEE 1394 (FireWire) portot és beépített Secure Digital (SD) kártyaolvasót tartalmaz. A Latitude D420-at a Dell Intel Core Solo Ultra Low Voltage processzorral árusítja. A kétmagos változat a nyár második felében lesz elérhető.

A Dell saját "Design a környezetért" programjának szellemében az új Latitude D420 teljesíti az Európai Unió veszélyes hulladékok csökkentését elősegítő direktívájának követelményeit. A vállalat nemrégiben az összes mobil platformját kiszolgáló külső tápegységét is korszerűsítette, hogy azok teljesítsék az Energy Star program erre vonatkozó követelményeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.