Hirdetés
. Hirdetés

Pénteken jön a Windows Vista RC2

|

A Windows IT Pro információi szerint az operációs rendszer újabb kiadásra jelölt változata ezen a pénteken, október 3-án kerül gyártási fázisba.

Hirdetés

A Microsoft még szeptember elején bocsátotta ki az RC1 változatot a tesztelőknek, az utolsó kibocsátott átmeneti változat a 5728-as build volt szeptember végén. Ezúttal az 5743-as build fog megjelenni Windows Vista RC2 jelöléssel. A cég a szokásos óvatossággal jár el, először a béta tesztelők, valamint az MSDN és a TechNet előfizetői kapják majd meg az operációs rendszert. A megszokott lépéseket követően a végleges termék valamikor október 18. és november 8. között alakul ki.

A Windows IT Pro jelentése szerint a belső dokumentáció figyelmeztet, hogy az esetleges késlekedés minden egyes napjának ára van. Október 25-ét követően ugyanis minden nappal veszít a Microsoft a januárban kibocsátható nyelvi változatok számából. Akárhogy is, a cég késznek mutatkozik erre az áldozatra, csak hogy a Vista megfelelő minőségű legyen. Ugyanez a dokumentáció arra is figyelmeztet, hogy jelenleg mintegy 1400 ismert hiba található a Vistában. A cég belső folyamatai megkövetelik a hibák számának 500 alá csökkentését, mielőtt a termék gyártásra kerülhetne.

Összahasonlításképpen, szeptemer 22-én még 2479 hibát számláltak.

Egri Imre

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.