Hirdetés
. Hirdetés

Jövő kedden jön az új Android

|

Szeptember 29-i sajtóbejelentésre küldött ki meghívókat a Google, amely minden bizonnyal bemutatja az Android Marshmallow-t az új Nexus okostelefonok és az átdolgozott Chromecast mellett.

Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás, az Android Police közzétette a meghívó screenshotját, és általános a vélekedés, hogy az eseményen bejelentik a legújabb Android-változat, a Marshmallow kiadását. Alátámasztja ezt az is, hogy a Google tavaly októberben jelentette be a Lollipopot, vagyis a mostani időpont illeszkedik az évenkénti változatfrissítési ciklusba. Ugyanakkor - ahogy az lenni szokott - a Google nem közölt részleteket arról, hogy milyen termékeket fog bejelenteni a jövő keddi San Francisco-i sajtótájékoztatón, de nagyon is valószínű, hogy az új Android-változat mellett új Nexus eszközök debütálására is számíthatunk. Csakúgy, mint a második generációs Chromecast megjelenésére, amely a legfrissebb hírek szerint felturbózott Wi-Fi kapcsolattal és a hangszórókra való audióstreamelést lehetővé tevő Chromecast Audio funkcióval érkezik.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.