Hirdetés
. Hirdetés

Pénz(tárgép) áll a házhoz

|

Webcast: az IBM a legkisebb üzleteknek és a legnagyobb áruházaknak is kínált Point of Sales (POS) rendszerei. (x)

Hirdetés

Hazánkban 1989-ben állította üzembe az IBM az első POS terminálokat. Az IBM Magyarország elsők között kapott az APEH-től forgalmazási engedélyt szoftver alapú, fekete dobozos nyomtatóra. A most kapható fiscal nyomtatók elektronikus journal technológiáját ugyancsak az IBM honosította meg Magyarországon. Point of Sales (POS) megoldásainak szélesítésére szoros együttműködésben dolgozik sok száz vezető szoftverfejlesztő céggel. A széles körű együttműködésnek révén kereskedelmi megoldásokat kínál mindenkinek, a legkisebb üzletektől a legnagyobbakig, a kereskedelem minden területén.

play_w.jpg
Webcast: a rendszereket Hübler Gábor, az IBM kereskedelmi rendszerek üzletágának értékesítési tanácsadója mutatja be

Az IBM azóta, hogy a hetvenes években kifejlesztette az első pénztárterminál rendszerét, folyamatosan új technológiákat vezet be. Rendszerei a PC-alapú megoldásokra épülnek, és úgy alakítják ki őket, hogy a kereskedelmi környezetben megállják helyüket. Ez a "bolti páncélzat" az IBM összes pénztártermináljában előírásszerűen benne van. Az eszközökön használható az összes elterjedt operációs rendszer. A legújabb fejlesztésű gépeken a Windows Vista Aero felülete is alkalmazható.

A legkorszerűbb SurePOS 500-as rendszer az érintőképernyős megoldást igen kis helyigénnyel egyesíti, ami különösen hasznos a vendéglátóipar és szállodaipar területén, ugyanakkor korszerű megoldást jelent bármilyen más kereskedőnek is. Igény esetén felszerelhető multimédiás sztereó hangszóróval, valamint egy másodlagos, a vevő felé néző kijelzővel, amely reklámozási célra is felhasználható.

Az IBM SurePOS 700 család a világszerte legelterjedtebb 4694 POS terminálok utódja. Hasonlóan az IBM összes rendszeréhez könnyen konfigurálható és ügyfélre szabható. Leginkább hypermarketekben alkalmazzák, ahol a forgalom miatt fontos a megbízhatóság és a nagy teljesítmény. A SurePOS 300 család a 700-as kistestvére. Moduláris kialakításának köszönhetően egyszerűen integrálható bármilyen kereskedelmi környezetbe. A 700-ashoz hasonlóan kiegészítők széles skáláját kínálja a kereskedőknek, így tetszőleges konfiguráció alakítható ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.