Hirdetés
. Hirdetés

Pesten tojással várták Ballmert

|

Egy elszánt fiatalember az adófizetők pénzét követelte vissza.

Hirdetés

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója egynapos látogatását tölti ma hazánkban, aminek keretén belül délelőtt a Parlamentben az Informatikai Albizottság rendkívüli ülésén vett részt. Itt jelentették be a Magyar EU Fejlesztési Igazgatótanács és a magyar kormány közösen indítandó, TITAN elnevezésű képzési keretprogramját, amit a redmondi cég is támogat.

A délután folyamán Seve Ballmer hivatalos volt a Corvinus Egyetemre, ahol vitaindító beszédett volt hivatott tartani. A vitát viszont egy fiatalember indította, aki az előadás kezdetekor felpattant a nézőtéren, s indulatosan kritizálni kezdte a Microsoft és a magyar kormány közötti megállapodást, amivel szerinte a szoftveróriás 25 milliárd forinttal rövidítette meg a magyar adófizetőket. A szavait tett követte, s több tojást hajított a Microsoft-vezér felé.

 

steve_ballmer_tojas.jpg

 

Steve Ballmer először megdöbbenve állt, majd a pulpitus mögött keresett menedéket - végül egyik tojás sem találta el, a fiatalember pedig elhagyta a termet, bár a rendőrség felvette az adatait.

 

Ballmer ezután nem zavartatta magát túlságosan és megtartotta az előadását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.