Hirdetés
. Hirdetés

Petabájtos HP extrém tároló

|

A HP szuperskálázható tárolót vezet be akár petabájtos kapacitással.

Hirdetés

A Web 2.0 cégek és a digitálismédia-vállalatok által nyújtott új üzleti szolgáltatások - pl. a fotómegosztás, a média streaming, a videoszolgáltatások és a közösségi oldalak - óriási fájlalapú adattömeget generálnak, amelyet a szolgáltatónak tárolnia és kezelnie kell, majd szükség esetén azonnal lekérhetővé kell tennie. Az olaj- és gázipari, biztonsági és felügyeleti cégek, valamint a genetikai kutatásokat végző vállalatok hasonló kihívásokkal szembesülnek.


A HP StorageWorks 9100 Extreme Data Storage System (ExDS9100) a hálózati tárolók körében egyedien magas tárkapacitással és egyszerűsített, integrált felügyelettel reagál ezekre a igényekre. Segítségével a rendszergazdák végre nem csak terabájtnyi, hanem több petabájtnyi tárkapacitást is egységes felületen kezelhetnek. Ezáltal csökkenthető létszámuk és a fejlett tárolókörnyezet üzemeltetésének költsége.

 

 

hpstorage.jpg

 

 

HP BladeSystem ház a hardver alap, a belépő megoldás négy pengével indul, amelyek egyenként 200 MB/másodperc teljesítményt nyújtanak. A rendszer ezután tovább skálázható a 16 pengés csúcskonfigurációig, amely egységenként 12,8 maggal 3,2 GB/sec teljesítményre képes. Az alapkonfiguráció három magas rendelkezésre állási szintű „tárolóblokkot" és 246 TB kapacitást biztosít. A csúcskonfiguráció mérete 10 blokk és 820 TB tárkapacitás. A rendszer HP fájlfürtöző szoftvereit használja, az egyszerűsítés és a költségek csökkentése érdekében az alkalmazások - a felesleges szoftverréteget kiiktatva - közvetlenül a szerverblokkon futnak.


Az ExDS9100 a HP kínálatának első horizontálisan bővíthető környezetekhez szánt megoldása, lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy új online szolgáltatásokat vezessen be, vagy meglévő megoldásai továbbfejlesztésével futtassa fel árbevételét.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.