Hirdetés
. Hirdetés

Photoshop a felhőben

|

Ahelyett, hogy megvennénk az Adobe termékeit, létezik más, legális megoldás is.

Hirdetés

Már hazánk felhasználói számára is elérhető az Adobe Creative Cloud, melynek révén a felhasználók az előfizetéses csomagon belül már havi 49,9 dollárért (körülbelül 11 ezer forintért) letölthetik a Creative Suite 6 alkalmazásait - Photoshop, InDesign, llustrator, Dreamweaver, Premiere Pro és így tovább - , amely összeg eltörpül például a Design Standard körülbelül 500 ezer forintos, vagy a Master Collection 1,1 millió forintos árához képest. Így például egy 3 hónapos projekten dolgozó vállalkozásnak nem kell megvásárolnia a drága csomagokat, mivel az ár töredékéért legálisan hozzájuthat a kreatív alkalmazásokhoz. Ezen felül a havidíjban benne foglaltatik még 20 GB tárhely, amelyen keresztül szinkronizálhatjuk az állományainkat klienseink és a Touch alkalmazások között, a Typekit betűkészlet-szolgáltatása, valamint 5 weboldal hosztolása.

Adobe cloud

További részletek testvérlapunkban, a PCWorldön olvashatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.