Hirdetés
. Hirdetés

Piacvezető lett a Dynamics AX

|

A megrendelés-kezelő rendszereknél a Forrester piacvezető minősítést adott a Dynamics AX-nek.

Hirdetés

A Forrester Research független kutatócég vezető megoldásként jelölte a Microsoft Dynamics AX-et a megrendelés-kezelő rendszereket (Order Management Hub) vizsgáló kutatásában - olvasható a redmondi szoftvercég sajtóközleményében. A 2010 augusztusában megjelent elemzésben részt vevő szoftvercsomagoknak a következő kiemelt követelményeknek kellett megfelelniük: az indulóknak minden tekintetben támogatni kellett az adott piaci szegmens sokrétű elvárásait, demonstrálniuk kellett üzleti folyamataik széleskörűségét, valamint azt, hogy az 500 főnél többet foglalkoztató vállalatok kiszolgálására is képesek.

 

 



A megmérettetésben részt vett megoldásokat 112 különböző szempont alapján rangsorolták, amelyekbe beletartozott ajánlataik minősége, stratégiájuk és piaci jelenlétük is. A Forrester elemzőinek összefoglalója szerint: “A Dynamics AX erősségei közé tartozik többek között a menedzsment folyamatok teljes körű támogatása, az alaposan kidolgozott piacra lépési és jövőbetekintő termékstratégia, valamint az, hogy a szoftvercsomag a versenytársaknál alacsonyabb működtetési költségekkel üzemeltethető.”

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.