Hirdetés
. Hirdetés

Plazmaközeli LCD tévék

|

A Samsung legújabb LCD tévékészülékei Full HD, azaz teljes nagyfelbontású képet nyújtanak.

Hirdetés

A Samsung M87 sorozatú LCD készülékei több újdonsággal is jelentkeznek. Az LCD technológiájú televíziók gyenge pontja a fekete szín megjelenítése - ezen javított most a vállalat. A Full HD panel 1080p felbontást tesz lehetővé, a Wide Color Enhancer technológia pedig tisztább és élettelibb színeket garantál a sötét és világos tónusú jeleneteknél egyaránt. Ehhez hozzájárul a Super Clear Panel képernyő is, amelynek révén a képernyő fénye könnyebben és tisztábban hagyja el a panelt a hagyományos LCD-panelekhez képest.

Az LCD-televíziók másik hátránya, hogy a gyors mozgások megjelenítése során a körvonalak elmosódnak. A Samsung új készülékei ezt a Mozifilm+ funkcióval küszöbölik ki: a készülék megnöveli a másodpercenkénti képszámot, és megbecsüli a mozgás várható irányát, így a látott kép folyamatosabbá válik.

move.jpg

Újdonságnak számít az is, hogy az új készülékek 15 000:1 dinamikus kontrasztarányt nyújtanak, ami gyakorlatilag megfelel a plazma-TV-k kontrasztarányának. Az M87 sorozat Game Mode-dal is rendelkezik, ami biztosítja, hogy a legújabb 3D számítógépes játékok is ugyanolyan élvezhetőek legyenek, mint a stratégiai vagy FPS összecsapások.

samsungtv.jpg
Az M87 sorozat ajánlott fogyasztói árai, méret szerinti sorrendben:

32" - 299 900 forint
37" - 399 900 forint
40" - 529 900 forint
46" - 749 900 forint
52" - 999 900 forint
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.