Hirdetés
. Hirdetés

Portált indít a Pannon

|

Infosarok.hu néven indít új portált a Pannon. A mobilszolgáltató profitorientált oldalán a közösségi újságírást is ösztönzik.

Hirdetés

Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója szerint az idősebb generáció, az internettel most ismerkedők számára elindított portál egyfajta iránytűként fog szolgálni, vagyis nemcsak tartalommal, hanem szolgáltatásokkal is kedveskednek majd az oldalra látogatóknak. A portálon kategóriákba sorolt internetes linkek mellett tévés programajánlóval, árfolyamkalkulátorral vagy például fordítóval is szolgálnak az odalátogatóknak, és a szolgáltatások tartalma folyamatosan bővül.

A portál több, már működő tematikus portál tartalmát is kínálja az érdeklődőknek, ilyen például a Nonstopmobil.hu vagy az Autogear.hu. Fredheim szerint kifejezett céljuk egy megbízható oldalt működtetni, hiszen - ahogyan azt a portál szlogenje is mutatja - ha jó helyről indulsz, jó helyre érkezel.

Albert Dénes, az új portál főszerkesztője szerint a közösségi újságírást is támogatják. Annyi a megkötés csupán, hogy jól azonosítható emberek írhatnak az oldalra, a "nyomdafestéket nem tűrő" részeket pedig moderálják. A főszerkesztő szerint további "sarok" oldalak várhatóak, a hirsarok.hu ezek közül már el is indult.

 

infosarok.jpg

 

A Pannon csak annyit árult el, hogy a múlt év novembere óta előkészített portál többszáz millió forintos beruházást igényelt. Az oldal hirdetésekből fog megélni, és céljuk, hogy az első öt leglátogatottabb portál közé tartozzon.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.