Hirdetés
. Hirdetés

PowerPoint előadások a weben, Flash formátumban

|

A CPS Labs fejlesztésével bárki könnyen és gyorsan csúcsminőségű, weben publikálható Flash tartalommá alakíthatja Microsoft PowerPoint prezentációit.

Hirdetés

A szoftver FlashSpring névre hallgat. 1.2-es változatában az összes funkciója már a PowerPoint eszköztárából érhető el. A programmal mindenféle Flash tudás nélkül bárki képes lehet tömör, frappáns, bármilyen platformú böngészőn megjeleníthető interaktív tartalom létrehozására.

A program három verzióban (Lite, Pro és Server) került kiadásra: a Lite verzió ingyenesen letölthető, ez az animáció és a hang kivételével egy PowerPoint prezentáció összes elemét képes a konverziót követően reprodukálni. A FlashSpring Pro a legnépszerűbb verzió, amely ennél már sokkal többet tud. A FlashSpring Servert azoknak ajánlják, akik PowerPoint prezentációkat szeretnének tömegesen konvertálni.

Az 1.2-es verzió a következő újdonságokat tartalmazza:

- Powerpoint hyperlinkek és gombok támogatása, így mostantól interaktív Flash prezentációk készítésére is lehetőség nyílik.
- Külső Flash klip beágyazásának lehetősége egy PowerPoint előadásba, amely ezután hibátlanul jelenik meg mind a Flash klipekben, mind a FlashSpring által generált PowerPoint és Flash prezentációkban.
- Adott weboldal megnyitásának lehetősége a prezentáció befejezését követően.

A programról további információ, és az ingyenes, kipróbálható verzió a FlashSpring oldalról tölthető le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.